Over Ani Design Ideas

Mijn naam is Ani. Passie voor wonen, decoreren en stijlen staan centraal in mijn leven.

Ik heb van jongs af aan een extreem gevoel voor styling. Door het maken van tekeningen, schilderijen, kleding ontwerpen, etaleren, decoreren en overal creatief bezig zijn, uitte ik mijn gevoel en passie waardoor ik rust en tevredenheid kreeg.

‚Äč

Al mijn vrije tijd besteedde ik aan nieuwe ideeën en het opdoen van inspiratie. Mijn kracht ligt in het maken van verrassende cross-overs binnen verschillende disciplines, zoals fashion, architectuur, accessoires, kunst, materiaal en reizen wat leidt tot een zeer eigenzinnige stijl. Na het afronden van een mode opleiding, was ik werkzaam in de modebranche tot etaleur/decorateur, maar ontdekte mijn echte passie in interieurdesign.

Om hier gehoor aan te geven, schoolde ik mezelf bij met diverse binnenhuisarchitectuur trainingen en opleidingen en startte Ani Design Ideas in 2015 en werd officieel Interieurstyliste en ontwerpster.

 

Mijn stijl zorgt voor een luxe, unieke, comfortabele en warme uitstraling. Ik beperk mij niet tot de grote lijnen, maar verdiep mij ook in de allerkleinste details. Dat leidt tot prachtige interieurs die een aangename rust uitstralen. Het kleurgebruik is sober en de gebruikte materialen zijn puur. ‘Binnen’ wordt altijd met ‘buiten’ verbonden.

Natuurlijke materialen en vormen zijn mijn grootste inspiratiebron. Details zijn belangrijk in het interieur, zoals bijzondere objecten, kunst, foto's, bloemen en woonaccessoires, die bijdragen aan de warme uitstraling van mijn creaties. Het is een kunst jezelf in de opdrachtgever te verplaatsen en de wensen te vertalen naar een passend en geschikt interieur.
Gelukkig bezit ik die vaardigheid om mij goed in de opdrachtgever te verplaatsen!

 

Bent u toe aan een advies? Ik help u heel graag, van advies tot een compleet plan.