Over Ani

Mijn naam is Ani. Passie voor wonen, decoreren en stijlen staan centraal in mijn leven.

Ik heb van jongs af aan een extreem gevoel voor styling gehad, door het maken van tekeningen, schilderen, kleding ontwerpen, etaleren, decoreren en overal creatief bezig zijn. Hierin uitte ik mijn gevoel en passie waardoor ik rust en tevredenheid kreeg.

‚Äč

In mijn vrije tijd was ik hier vaak druk mee en nam ik meer tijd voor nieuwe ideeën en inspiratie. Mijn kracht ligt in het maken van verrassende cross-overs binnen verschillende disciplines, zoals fashion, architectuur, accessoires, kunst, materiaal en reizen wat leidt tot een zeer eigenzinnige stijl. Na het afronden van mijn mode opleiding, was ik werkzaam in de modebranche tot etaleur/decorateur, maar ontdekte mijn passie in interieur design.

Ik wilde zo graag een Binnenhuisarchitect worden en besloot een opleiding te volgen tot Interieurstyliste. Na het succesvol afronden van deze opleiding, was het de tijd een volgende stap te nemen en mijn eigen bedrijf te starten als Interieurstyliste en ontwerper.

 

Mijn stijl zorgt voor een luxe, unieke, comfortabele en warme uitstraling. Ik beperk mij niet tot de grote lijnen, maar verdiep mij ook in de allerkleinste details. Dat leidt tot interieurs die in al hun eenvoud een aangename rust uitstralen. Het kleurgebruik is sober en de gebruikte materialen zijn puur. ‘Binnen’ wordt altijd met ‘buiten’ verbonden.

Natuurlijke materialen en vormen zijn de grootste inspiratiebron. Details zijn belangrijk in het interieur zoals de bijzondere objecten, kunst, foto's, bloemen en woonaccessoires, net zoals de warme uitstraling van de creaties. Het is een kunst jezelf in de opdrachtgever te verplaatsen en zijn wensen te vertalen naar een passend en geschikt interieur.

 

Bent u toe aan een advies? Ik help u heel graag, van advies tot een compleet plan.


Eerste advies gesprek is gratis.