Realiseer jouw droomhuis ... 

De badkamer van je dromen

Nadat een jong stel hun droomhuis had gekocht was er nog één laatste wens : het stel wilde graag een luxe badkamer met vrijstaand bad & inloop douche aan/in de slaapkamer op de zolderverdieping. We zijn toen gaan kijken naar hoe we een deel van de lege zolder konden omtoveren naar een echte wellness! Uiteindelijk hebben we door goed gebruik te maken van de beschikbare ruimte een droom badkamer neergezet. Een heerlijke "nachtje weg" sfeer is het resultaat.

Ben jij klaar om jouw (vakantie)huis om te toveren tot een waar paradijs? 

Plan dan nu een afspraak met ons:


Ongeacht hoe het er nu uit ziet, wij zorgen voor een frisse blik.

Hoe jouw huis er nu ook uit ziet, hoe lang jij nu al opzoek bent naar een nieuw interieur, hoeveel verschillende interieurs je al bezichtigt of geprobeerd hebt, dat maakt nu niks meer uit: wij van Ani Design Ideas zijn er om jou te helpen met jouw ideale interieur voor langere termijn!

 

Zolang we er samen voor gaan is alles mogelijk.

Vergeet niet om een online advies afspraak in te plannen met ons, dan zorgen we samen voor jouw paradijs!


Een van de creatieve interieurs met grote voldoening:

 

Hotel Chique Slaapkamer met zithoek

Een jonge man kwam bij ons met de vraag of wij zijn kamer met beperkte ruimte om konden toveren tot een klein paradijs. Als uitgangspunt moest de kamer aan een aantal dingen voldoen; plek om te slapen, kledingkast, een zithoek om te chillen en een plek om te gamen. Door het verwijderen van een oude deur uit de kamer hebben we de kamer veel toegankelijker en lichter en tegelijkertijd ook nog een stuk ruimtelijker gemaakt. Hier bovenop hebben wij deze kamer met de nodige persoonlijke styling omgezet tot de ideale plek om tot rust te komen. (en bezoek te ontvangen)

Plan hieronder een adviesafspraak met ons in!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Meer inspiratie op doen?

Meld je aan & ontvang gratis onze design tips!

Inspiratie opdoen? Check onze socials!