Portfolio

'Master bedroom' met badkamer erin

De bewoners van dit huis hadden als droom om hun zolder etage om te zetten tot een 'Master bedroom' met heerlijk ruime walk-in closet en een hotel chique badkamer met bad en douche.

 

Zie hier het pad van Moodboard naar 3D tekening en het mooie eindresultaat. 


Restaurant in Amsterdam

Aan de Lange Leidse dwarsstraat wordt een restaurant in een nieuwe jas geholpen. De gewenste uitstraling is een Braziliaans restaurant. Hiervoor zie je onder andere een schildering van Rio met het beeld Jezus van terugkomen en afbeeldingen van waterval en oerwoud en akoestisch houtwerk.

 

De indeling heeft drie verschillende functies. Achterin is voor grote groepen, midden is voor twee-persoons gasten en voorin is plek voor twee- tot zes-persoons gezelschappen.


Multi-level woning

Het huis in Badhoevedorp heeft een gedeelte met een extra hoog plafond van 3,5m hoog als woonkamer. Aan de ene kant is hier een TV-wand gekomen met akoestische sierpanelen en aan de andere kant een open haard met wandkast.

 

In de slaapkamer boven zie je de akoestische sierpanelen terugkomen, zodat de woonruimtes op elkaar aansluiten qua gevoel. De slaapkamer is uitgebreid met een make-up ruimte en een kledingruimte. Mooie aanvulling.


Nieuwbouw woning (in aanbouw)

Voor een woning met twee etages die nog gebouwd wordt,  hebben we een 3D ontwerp geleverd, zodat er vooraf met alle leidingen en aansluitingen rekening gehouden kan worden.

 

De klant gaat alles exact laten invullen zoals het ontwerp is opgeleverd. We wachten vol spanning op het eindresultaat.

 

In dit ontwerp is een zandkleurige base betonvloer  toegevoegd, die heel goed past bij de massief eikenhouten plinten en gekozen meubelen.


Comfortabel slapen

Een man besteedde extra aandacht aan zijn woning en liet zowel zijn slaapkamer als zijn badkamer restylen. 

De oorspronkelijke slaapkamerdeur is verwijderd om wat meer ruimte te creëren en om twee slaapkamers samen te voegen tot één geheel.

 

De ruimte heeft nu een comfortabele zithoek, kledingkast en bed met TV-wand.

 

Zie hier hoe de tekening in een exacte match tot leven is gekomen. Prachtig resultaat!